10 morți în împușcături de supermarket în Boulder, Colorado – CBS News

Aceasta este o poveste în curs de dezvoltare – citiți cele mai recente actualizări aici . Acoperirea anterioară este mai jos.


Un om înarmat a deschis focul într-un supermarket din Colorado, ucigând 10 persoane, inclusiv un ofițer de poliție, au spus autoritățile. O persoană a fost arestată la fața locului din Boulder, unde poliția a spus că nu există o amenințare continuă pentru public.

Șeful poliției din Boulder, Maris Herold, l-a identificat pe ofițerul ucis drept Eric Talley , în vârstă de 51 de ani, care fusese în departament din 2010.

Procurorul județului Boulder, Michael Dougherty, a declarat că viața lui Talley a fost „scurtată mult prea scurt” și a spus că „o investigație minuțioasă este deja în desfășurare”.

Nu au fost identificate alte victime.

Dougherty a spus că persoana aflată în custodie era trăgătorul.

Imaginile elicopterului CBS Denver au capturat autoritățile care au escortat un bărbat fără cămașă în cătușe care părea să aibă un picior sângerat de la fața locului, dar autoritățile nu ar confirma dacă acel suspectul.

Martorii au descris o scenă haotică în timp ce mai multe bretonuri puternice au ieșit în magazin. Un bărbat a spus că a crezut că cineva a scăpat ceva, dar la a treia lovitură, a spus el, toată lumea a început să alerge.

„Nu-mi vine să cred că se întâmplă în Boulder”, a spus el pentru CBS Denver.

Colorado Active Shooter
Poliția răspunde la rapoartele unui trăgător activ pe 22 martie 2021, în Boulder, Colorado. David Zalubowski / AP

Check Also

Poliția din Portland declară revolte în timp ce manifestanții sparg geamurile la aniversarea crimei lui George Floyd – OregonLive

Poliția din Portland a declarat marți o revoltă pe fondul unei demonstrații distructive din centrul …