Actualizări live: Motivul este încă neclar în filmarea în masă a lui Boulder – CBS News

Autoritățile nu au publicat încă nicio informație despre un posibil motiv din spatele tragerii de luni într-un magazin alimentar din Boulder, Colorado, care a lăsat 10 morți. Suspectul în vârstă de 21 de ani a fost acuzat de 10 acuzații de crimă de gradul I.

Ahmad Al Aliwi Alissa, care provine dintr-o suburbie din Denver, a fost arestat marți în închisoare pentru acuzații de crimă și era de așteptat să facă joi o primă înfățișare în instanță.

Victimele pe care este acuzat că le-a ucis aveau vârste cuprinse între 20 și 65 de ani. Printre aceștia se afla un ofițer de poliție Boulder, Eric Talley , în vârstă de 51 de ani, tată a șapte copii, care a răspuns la împușcare.

Celelalte victime au fost identificate ca Tralona Bartkowiak, 49 de ani; Fântâna Suzanne, 59 de ani; Teri Leiker, 51 de ani; Kevin Mahoney, 61 de ani; Lynn Murray, 62 de ani; Rikki Olds, 25 de ani; Neven Stanisic, 23 de ani; Denny Stong, 20 de ani; și Jody Waters, 65 de ani.

La Casa Albă, președintele Biden a declarat că un alt oraș a fost „ marcat de violența armelor ” și a cerut Congresului să adopte măsuri de control al armelor. „Nu-mi pot imagina cum se simt familiile, victimele cărora li s-a furat viitorul, de la familiile lor, de la cei dragi, care acum trebuie să se lupte să continue și să încerce să înțeleagă ceea ce s-a întâmplat”, a spus dl. A spus Biden.

Fotografiere la supermarket
Dolitorii se îmbrățișează pe 23 martie 2021, de-a lungul unui gard amplasat în jurul parcării unde a avut loc o împușcare în masă la un magazin alimentar King Soopers cu o zi înainte, în Boulder, Colorado. David Zalubowski / AP

Contribuție: The Associated Press

Check Also

Poliția din Portland declară revolte în timp ce manifestanții sparg geamurile la aniversarea crimei lui George Floyd – OregonLive

Poliția din Portland a declarat marți o revoltă pe fondul unei demonstrații distructive din centrul …