Unii rezidenți fericiți, alții frustrați de închiderea drumurilor din Miami Beach în mijlocul haosului Spring Break – WPLG Local 10

MIAMI BEACH, Florida – Mai multe drumuri care duc spre South Beach au fost închise în încercarea de a opri creșterea criminalității și a comportamentului necorespunzător în timpul vacanței de primăvară.

Managerul orașului Miami Beach, Raul Aguila, a făcut marele anunț de închidere sâmbătă după-amiază.

Afectează traficul spre est pentru următoarele trei nopți, de sâmbătă până luni, între orele 21:00 și 06:00

Există excepții speciale pentru rezidenții din Miami Beach, oaspeții hotelului și persoanele care merg la serviciu.

“Într-un efort de a atenua mulțimile care vin în oraș, închidem drumul MacArthur, drumul venețian și drumul Julia Tuttle”, a spus Aguila.

Închiderile de drumuri care se îndreaptă spre Miami Beach din cauza aglomerației de primăvară. (WPLG)

Pentru a rezuma, după ora 21:00 puteți pleca din Miami Beach pentru noapte, dar nu vă mai puteți întoarce; nu ușor cel puțin.

“Aceasta nu este o decizie ușoară de luat”, a spus Aguila.

Vizitatorii au declarat pentru Saira Anwer de la Local 10 News că, după ce au asistat la haosul și dezmierdarea din weekend, înțeleg de ce a fost luată această decizie, dar totuși pune un obstacol în calatoria lor.

Pe de altă parte, unii locuitori din Miami Beach au fost supărați de blocajul rutier spre est și de întârzierile de a ajunge acasă.

„Erau doi ofițeri de poliție care se ocupau de sute și sute de mașini care treceau, așa că părea că sunt copleșiți”, a spus Risa Kaplan, rezidentă din Miami Beach. „Nimeni nu știa ce se întâmplă. Toată lumea ieșea din mașini sau se rostogolea pe geamuri întrebând dacă cineva știe ce se întâmplă. ”

Oficialii închid drumuri în Miami Beach, în timp ce mulțimile continuă să sfideze ordinele poliției

Kaplan a spus că așteaptă în trafic o oră înainte de a ieși din Uber și de a merge aproximativ o milă până la punctul de control al securității. După ce a vorbit cu ofițerii, a fost autorizată să intre pentru că este rezidentă.

Apoi s-a întâlnit cu un șofer Uber diferit de cealaltă parte a punctului de control pentru a merge la casa ei.

Alți rezidenți consideră că măsurile de urgență, inclusiv noua acoperire a stânga, sunt decizia corectă.

„Vrei pace și liniște, cheltuiți mulți bani pentru a locui într-o anumită zonă și nu doriți ca oamenii să accelereze și să coboare pe stradă”, a spus Tom Bronco, rezident în Miami Beach. „Cred că este o idee grozavă.”

LEGĂTURI LEGATE

Check Also

Poliția din Portland declară revolte în timp ce manifestanții sparg geamurile la aniversarea crimei lui George Floyd – OregonLive

Poliția din Portland a declarat marți o revoltă pe fondul unei demonstrații distructive din centrul …